Rioolservice Zundert

24/7 Rioolservice in Zundert

Of u nu in Zundert behoefte heeft aan een schoonmaakbedrijf voor uw kantoor, of voor uw woning: Precies Cleaning en Rioolservice weet raad! Wij hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van schoonmaak en rioleringsdiensten in Zundert. Wij kunnen u in Zundert onder andere van dienst zijn voor rioolontstopping, wc ontstoppen, riolering aanleggen en rioolreiniging. Daarnaast staan wij bekend om onze meer specialistische diensten zoals gevelreiniging en graffiti verwijderen. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelzijdige dienstverlening in Zundert

Zeker in een bedrijfspand is het van belang om te letten op de hygiëne. Dit komt het welzijn van uw medewerkers en eventuele gasten zeker ten goede. Wilt u de professionele schoonmaak uitbesteden aan een betrouwbaar bedrijf? Kies dan voor Precies Cleaning en Rioolservice. Ons schoonmaakbedrijf is ook in Zundert werkzaam en kan u adviseren over de aanpak binnen uw bedrijf. Echter gaat Precies net een stapje verder. Naast de reguliere schoonmaaktaken kunt u ook een beroep doen op ons ontstoppingsbedrijf. Heeft u bijvoorbeeld last van een verstopte riolering? Onze 24- uurs ontstoppingsdienst kan uw wc ontstoppen of zorgen voor rioolreiniging. Kortom: voor een allround dienstverlening in Zundert voor uw hygiëne bent u bij Precies Cleaning en Rioolservice aan het juiste adres!

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Lage tarieven, hoge kwaliteit in schoonmaak

Bij Precies Cleaning en Rioolservice bent u ook in Zundert verzekerd van een betrouwbaar partner op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden. Of ons nu op dagelijkse of wekelijkse basis wilt inhuren: onze lage tarieven en hoge kwaliteit gelden altijd. Iedereen moet gebruik kunnen maken van onze dienstverlening in Zundert. Naast het feit dat wij aantrekkelijk geprijsd zijn, verblijden wij u in Zundert ook graag met onze veelzijdige service. Dit is ook waar onze medewerkers voor staan: service met een glimlach. Zeker als het gaat om professionele schoonmaak, moeten onze medewerkers bijdragen aan de professionaliteit van uw bedrijf.

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Uw voordeel op een rij

Van welke voordelen profiteert u nu eigenlijk in Zundert als u voor Precies Cleaning en Rioolservice kiest? Dit zetten wij graag voor u op een rij:

 • Lage tarieven
 • Professionele en gediplomeerde medewerkers
 • Uitgebreide dienstverlening
 • Schoonmaak en rioolontstopping op maat
 • Vrijblijvende offerte

Neem contact op met onze schoonmaakbedrijf of onze ontstoppingsdienst

U kunt dus voor enorm veel diensten bij ons terecht. Of u nu gaat om een riolering aanleggen, een rioolreiniging of rioolontstopping uitvoeren of een wc ontstoppen. Onze ontstoppingsdienst / schoonmaakbedrijf / rioolservice staat ten alle tijden voor u klaar. Hebben wij u in Zundert weten te overtuigen van onze dienstverlening? Lage tarieven en hoge kwaliteit in schoonmaakdienstverlening, dat is waar Precies Cleaning en Rioolservice voor staat. Neem contact met ons op om een afspraak in Zundert te maken en bel ons op: 076-8504178.