Riool ontstoppen

Stank – of wateroverlast? Laat uw riool ontstoppen!

Heeft u last van stank in huis of spoelt het toilet niet goed door? Dan is het waarschijnlijk tijd om uw riool te laten ontstoppen. Precies Cleaning en Rioolservice kan als vakkundig ontstoppingsbedrijf uw problemen omtrent riolering en verstoppingen komen verhelpen. Met de juiste apparatuur, kennis en kunde weten wij de stankoverlast of schade aan uw riool te verhelpen. Ons bedrijf is voor zowel particulieren als bedrijven werkzaam en biedt oplossingen voor elk soort situatie. Heeft u direct onze hulp nodig voor het ontstoppen van uw riolering? Neem dan contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken!

Wij ontstoppen uw riolering snel!

Door vuil, vet en zeepresten kan uw riool in de loop van de tijd langzaam dichtslibben. Het water spoelt steeds slechter door. Wacht u te lang? Dan ontstaat er water – en/of stankoverlast. Soms kan het water uit uw riool zelfs omhoog komen in toiletten of wastafels. Niet wenselijk dus. Tevens vormt de sliblaag in rioleringen een ideale voedingsbodem voor rioolvliegjes, die ook in uw woning of kantoorruimte terecht kunnen komen. Wacht dan ook niet te lang en laat uw riool tijdig ontstoppen door een vakkundig bedrijf. Precies Cleaning en Rioolservice heeft jarenlange ervaring op dit gebied en kan uw riolering binnen no time ontstoppen.

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Kwaliteit in rioolservice

Precies Cleaning en Rioolservice is al jaren een begrip in de regio Brabant. Door ons enthousiaste en deskundige personeel kunnen wij ons elke dag weer inzetten voor kwaliteit en serviceverlening.

Wij bieden scherpe tarieven en zijn in staat complexe rioolproblemen op te lossen. Voor het ontstoppen van een riool draaien wij onze hand niet om. Wij maken daarbij gebruik van moderne apparatuur zoals camera inspectie zodat we het probleem in uw riool snel kunnen achterhalen.

Naast uw riool ontstoppen kunnen wij ook regelmatig onderhoudswerkzaamheden plegen, zodat mogelijke problemen vroegtijdig worden opgespoord.

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

De voordelen van Precies op een rij

Graag vertellen wij u van welke voordelen u profiteert wanneer u Precies Cleaning en Rioolservice inschakelt voor het ontstoppen van uw riolering:

 • Onze ontstoppingsdienst is 24/7 bereikbaar
 • Uitgebreid dienstenaanbod
 • Snel bij u ter plaatse
 • Voor zakelijke en particuliere klanten
 • Scherp geprijsd, geen voorrijkosten

Hebben wij u weten te overtuigen van onze dienstverlening? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens om een afspraak met ons te maken!

Bel nu onze ontstoppingsdienst om uw riool te ontstoppen!

Bel onze ontstoppingsdienst op telefoonnummer 076-8504178 en maak een afspraak zodat wij uw riool snel kunnen ontstoppen!