Wc ontstoppen

WC ontstoppen door Precies Cleaning & Riool

Lukt het doortrekken van uw wc niet? Laat dan snel uw WC ontstoppen. Vervelend en onhygiënisch! Wacht ook niet te lang met het laten verhelpen van deze problemen. Laat u dit niet op tijd verhelpen, dan is de kans dat de problemen verergeren. Precies Cleaning en Rioolservice staat voor u klaar om uw wc te ontstoppen! Van verstopping naar ontstopping: wij regelen het voor u! Neem contact op voor het maken van een afspraak, wij zijn 24/7 bereikbaar voor het ontstoppen van uw wc. Uiteraard altijd tegen scherpe tarieven, waarbij wij geen voorrijkosten berekenen. Ervaar zelf het gemak van onze ontstoppingsdienst!

Verklein de kans op verstopping

In de loop van de tijd kunnen de leidingen van een riolering door vuil, zeepresten en vet langzaam dichtslibben. De diameter van de leiding wordt kleiner en de kans op verstopping groter. Als u merkt dat het doortrekken van uw wc niet goed meer gaat, dan is het zaak om uw toilet te laten ontstoppen. Zeker als het water omhoog komt en het toilet dreigt te overstromen, is het belangrijk om tot actie over te gaan. Bel dan een ontstoppingsdienst die u direct kan komen helpen om uw wc te ontstoppen. Precies Cleaning en Rioolservice is uw betrouwbaar partner, die snel bij u ter plaatse kan zijn om uw rioleringsprobleem te verhelpen.

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Totaaloplossingen voor rioolservice

Precies Cleaning en Rioolservice biedt een totaaloplossing voor rioleringsdiensten in Brabant. Wij kunnen uw wc ontstoppen, ontstoppen uw riolering en kunnen desgewenst nieuwe riolering aanleggen.

Onze service bestaat verder uit onder andere:

 • Wij werken uitsluitend met ervaren monteurs
 • Rioolservice, 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • Snel bij u ter plaatse
 • Scherpe tarieven

Inmiddels hebben wij in Brabant al veel mensen weten te helpen bij problemen met riolering. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden. Ook preventief onderhoud is mogelijk om problemen te voorkomen. Daarbij werken wij voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen en bieden maatwerk oplossingen.

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Direct een afspraak maken?

Of het nu om het ontstoppen van uw wc gaat, of het ontstoppen van de gehele riolering: Precies Cleaning en Rioolservice staat dag en nacht voor u klaar. U kunt een afspraak maken door te bellen op telefoonnummer: 076-8504178. Wij zullen uw wc snel ontstoppen.