Rioolreiniging

Rioolreiniging nodig?

Precies Cleaning en Rioolservice is uw specialist op het gebied van rioolreiniging. Heeft u dringend hulp nodig van een ontstoppingsdienst omdat uw riolering verstopt is en u hier hinder van ondervindt? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, 7 dagen in de week. Ook voor de minder spoedeisende vragen kunt u natuurlijk een beroep op ons doen. Wij hebben ervaren medewerkers in dienst en maken gebruik van moderne technieken zodat wij snel de rioolreiniging kunnen uitvoeren. U zit dus nooit lang in de overlast! Interesse? Maak dan snel een afspraak via onderstaande contactgegevens!

Voor grondige rioolreiniging

Graag vertellen we u meer over waarom u bij Precies Cleaning en Rioolservice aan het juiste adres bent als het gaat om rioolreiniging. Misschien merkt u dat uw riolering verstopt is. Water loopt niet goed weg in de gootsteen, de wc stroomt over of u heeft stankoverlast in huis. Wacht niet te lang met het laten verhelpen van dit probleem! U voorkomt hiermee dat de schade aan het riool erger wordt. Onze vakkundige monteurs, die allen bogen op jarenlange ervaring, zijn in staat om de meest complexe rioleringsproblemen op te lossen. Daarbij maken zij gebruik van moderne apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan camera-inspectie en hoge druk straling bij de rioolreiniging. Of u ons nu midden in de nacht, of gewoon overdag nodig heeft: u kunt 24/7, 7 dagen per week een beroep op ons doen!

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Ervaar zelf het gemak van Precies

Veel mensen in de regio Brabant weten de weg naar ons bedrijf inmiddels te vinden. Wilt u ook het gemak van onze ontstoppingsdienst ervaren? Dat kan! U kunt bij ons service en lage tarieven voor rioolreiniging verwachten. Tevens berekenen wij u geen voorrijkosten. Op deze manier bent u verzekerd van een kwalitatieve oplossing van uw probleem, tegen een lage prijs. Schakel ons nu in voor rioolreiniging en profiteer van:

 • Snelle hulp
 • Ervaren vakmensen
 • Lage tarieven
 • Uitgebreid dienstenaanbod
 • 24 uursservice

Precies Cleaning en Rioolservice is werkzaam voor particulieren en bedrijven. Wij bieden maatwerk oplossingen en bekijken altijd per situatie hoe wij onze diensten kunnen inzetten. U betaalt bij ons dus nooit teveel! Heeft u naast onze rioolservice behoefte aan informatie over onze professionele schoonmaakwerkzaamheden? Vraag het ons gerust!

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Schakel ons direct in voor rioolreiniging!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons bedrijf? Wilt u ons inschakelen voor rioolreiniging of een van onze andere diensten? Bel ons voor een afspraak op telefoonnummer 076-8504178. Wij regelen de rioolreiniging in een handomdraai!