Rioolservice - Precies Cleaning & Rioolservice

Verstopping 24/7 opgelost

076 - 8504178

Rioolservice

  • Voor al uw riolering problemen
  • 24-uurs riool ontstopping
  • Geen voorrijkosten
  • VCA-gediplomeerde loodgieters

Met spoed op zoek naar rioolservice?

Bent u met spoed op zoek naar een betrouwbare, snelle rioolservice die snel bij u ter plaatse is en vakwerk af kan leveren? Dan bent u bij Precies Cleaning en Rioolservice aan het juiste adres. Wij hebben vakmensen in dienst met jarenlange ervaring. Daarnaast maken wij gebruik van moderne apparatuur en technieken, waardoor wij in staat zijn de meest complexe rioolproblemen aan te pakken. Bij ons bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit vakwerk. Is er geen spoed bij gebaat, maar wilt u weten op welk vlak wij u van dienst kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op en vraag ons om een vrijblijvende offerte.

Meer over onze rioolservice

Is uw riolering verstopt of is er als gevolg van een beschadiging lekkage ontstaan? Dit kan al gauw voor veel problemen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan stank – of wateroverlast. Onze ervaren medewerkers weten hier wel raad mee.

Afvoer laten ontstoppen?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

service

Ook kunnen wij preventief onderhoud verzorgen. Onze rioolservice komt graag bij u langs om het riool te inspecteren. Dit doen wij met behulp van een rioolcamera. Deze kunnen wij laten afdalen in de buizen van de riolering en op een lcd-scherm kunnen wij precies zien waar er zich een probleem bevindt. Wilt u een nieuwe riolering laten aanleggen of is het nodig om bepaalde delen te vervangen? Precies Cleaning en Rioolservice staat graag tot uw dienst!

De diensten van Precies Cleaning & Riool

Inmiddels hebben wij al veel klanten in de regio Brabant kunnen helpen. Een ontstoppingsdienst wordt natuurlijk altijd uit pure noodzaak ingeschakeld. Des te belangrijker vinden wij het dan ook dat er kwaliteit en service wordt verleend. Onze snelle, efficiënte manier van werken weten dan ook steeds meer mensen te waarderen. Bij onze rioolservice kunt u onder andere terecht voor:

  • Riool ontstoppen
  • Camera – inspectie
  • Vervangen van leidingen en/of afvoer
  • Reparatie en reiniging
  • Verhelpen van stank – en wateroverlast

Rioolservice

Heeft u hulp nodig bij een klus die hierboven niet staat genoemd? Geen probleem.

Neem gerust contact met Precies Cleaning en Rioolservice op, omschrijf uw probleem en wij passen onze dienstverlening er graag op aan om u te komen helpen!

Schakel direct onze rioolservice in!

Precies Cleaning en Rioolservice biedt, zoals de naam al doet vermoeden, niet alleen rioleringsdiensten, maar tevens zijn wij gespecialiseerd in professionele schoonmaak. Graag komen wij met u in contact om u meer te vertellen over de mogelijkheden van onze dienstverlening.

Precies Cleaning en Rioolservice is bereikbaar op telefoonnummer: 076-8504178.

Mobile version: Enabled