Schoonmaakbedrijf Precies Cleaning - Precies Cleaning & Rioolservice

Verstopping 24/7 opgelost

076 - 8504178

Schoonmaakbedrijf Precies Cleaning

  • VCA-gediplomeerd
  • Onderhoud van grote panden
  • Anti-Graffiti coating
  • Gevelreiniging en glasbewassing

Op zoek naar professionele schoonmaak? Kies schoonmaakbedrijf Precies Cleaning

Kies voor Precies Cleaning. Specialistische schoonmaak door een professioneel schoonmaakbedrijf draagt bij aan de uitstraling en het behoud van uw pand. Zo simpel is het. Dit is dan ook precies waar Precies Cleaning en Rioolservice de handen uit de mouwen voor steekt. Wij verzorgen onder andere glasbewassing, vloerreiniging en gevelreiniging en zorgen ervoor dat uw woning, school of kantoorpand er weer spik en span uitziet. Een frisse, schone uitstraling zal uw bezoekers een positieve indruk geven. Heeft u interesse in de mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij kunnen bekijken op welke manier wij u van dienst kunnen zijn.

Schoonmaken

Precies het juiste schoonmaakbedrijf

Elk bedrijf, elke woning en elk pand is anders. Daarom levert schoonmaakbedrijf Precies Cleaning en Rioolservice schoonmaakdiensten op maat.

Besluit u ons in te schakelen? Dan kijken wij naar uw situatie, naar de ruimten die u schoongemaakt wil hebben en stellen daarbij uw individuele wensen centraal. Daar spelen wij op een flexibele manier op in. Heeft u specifieke wensen op het gebied van professionele schoonmaak? Dat is gewoon een kwestie van duidelijke afspraken maken. Wij hechten dan ook grote waarde aan goede communicatie met onze klanten. Dit werk wel zo makkelijk en efficiënt! De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf zullen altijd bijdragen aan de professionaliteit van uw bedrijf of instelling.

Ook voor onderhoud

Wilt u uw ramen, gevels of interieur eens in de zoveel tijd een schoonmaak beurt laten geven? Dan is Precies Cleaning en Rioolservice het juiste schoonmaakbedrijf voor u. U bepaalt zelf hoe vaak u onderhoud wilt laten plegen. Dat kan bijvoorbeeld op wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse basis zijn. Vraag gerust eens om een offerte. Zeker als het gaat om het onderhoud van een bedrijfspand, is het van belang dat bijvoorbeeld de gevel vrij is van graffiti en vuil. Daarom is ook gevelreiniging een van de specialisaties van ons schoonmaakbedrijf.

Onze schoonmaakdiensten

Graag zetten wij de diensten van ons schoonmaakbedrijf voor u op een rij:

  • Glasbewassing
  • Onderhoud voor scholen, kantoren, bouwketen en sportaccommodaties
  • Gevelreiniging
  • Anti-graffiti coating
  • Herstellen van voegwerk

Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf

Maak een afspraak met Precies Cleaning

Heeft u interesse in een van onze diensten of wilt u meer weten over het schoonmaakonderhoud dat Precies Cleaning en Rioolservice u te bieden heeft? Bel ons op telefoonnummer 076-8504178 en maak een afspraak met ons schoonmaakbedrijf.

Afvoer laten ontstoppen?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

service

Mobile version: Enabled