Rioolservice Zevenbergen

24/7 Rioolservice in Zevenbergen

U bent in Zevenbergen bij Precies Cleaning en Rioolservice aan het juiste adres, wanneer u op zoek bent naar een totaaloplossing voor schoonmaak – en riooldiensten. Wij zijn gespecialiseerd in professionele schoonmaak voor bedrijven, instellingen en particulieren. Daarnaast bieden wij als ontstoppingsbedrijf hulp in Zevenbergen bij problemen omtrent riolering. Wij kunnen zorgen voor rioolontstopping, wc ontstoppen, rioolreiniging en riolering aanleggen. Kortom: wilt u in Zevenbergen een vast aanspreekpunt en één adres voor al uw schoonmaakklussen? Dan is Precies Cleaning en Rioolservice uw juiste partner. Maak gauw een afspraak!

Goede schoonmaak, goede indruk

Een schoon en netjes pand geeft een goede indruk. In het geval van een kantoor of instelling gaat het toch om openbare ruimten waar zich veel mensen in begeven. Voor een professionele uitstraling is het dan ook raadzaam om een extern schoonmaakbedrijf in te huren dat volgens uw wensen voor de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak zorgt. Precies Cleaning en Rioolservice is in Zevenbergen dan een uitstekende keuze.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij op uw wensen in kunnen spelen en passen onze dienstverlening daarop aan. Tevens hebben wij een ontstoppingsdienst die uw wc kan ontstoppen, zorgt voor rioolreiniging en desnoods een nieuwe riolering kan aanleggen.

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Uw profijt in Zevenbergen bij Precies Cleaning & Riool

U merkt vast wel dat wij ook in Zevenbergen een breed aanbod van diensten hebben. Zowel grote als kleine klussen pakken wij aan. Ieder bedrijfspand en iedere woning vragen om een andere aanpak en daarom bieden wij onze dienstverlening altijd op maat aan. Hierdoor bent u verzekerd van de beste professionele schoonmaak voor uw bedrijf of instelling. Tevens profiteert u bij Precies in Zevenbergen onder andere van:

 • Betrouwbare medewerkers
 • Kwaliteit en efficiënte manier van werken
 • Geen berekening van voorrijkosten
 • Voor zowel schoonmaak als riolering ontstoppen
 • Voor bedrijven, particulieren, scholen en instellingen

Hebben wij u weten te overtuigen van onze diensten? Graag vertellen wij u er meer over. U kunt altijd een vrijblijvende offerte bij ons opvragen, maar middels een gesprek in Zevenbergen kunnen wij u een specifiek beeld geven van onze op maat gemaakte dienstverlening.

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Bel ons voor een afspraak!

U kunt dus voor enorm veel diensten bij ons terecht. Of u nu gaat om een riolering aanleggen, een rioolreiniging of rioolontstopping uitvoeren of een wc ontstoppen. Onze ontstoppingsdienst / schoonmaakbedrijf / rioolservice staat ten alle tijden voor u klaar. Heeft u hulp nodig van ons schoonmaakbedrijf of ontstoppingsdienst? Bel ons voor een afspraak op telefoonnummer: 076-8504178 en wij komen graag bij u langs in Zevenbergen voor uw professionele schoonmaak en rioleringsdiensten.