Rioolservice Waalwijk

24/7 Rioolservice in Waalwijk

Rioolservice in Waalwijk nodig? Precies Cleaning en Rioolservice is het schoonmaakbedrijf in Waalwijk als u op zoek bent naar een veelzijdige en professionele dienstverlening. Wij bieden kwaliteit in schoonmaakwerkzaamheden en rioolservice, en dragen altijd bij aan de professionaliteit van uw bedrijf in Waalwijk. Of u nu voor een kantoorpand, woning, school of sportcomplex schoonmaakonderhoud wilt laten plegen, bij Precies klaren wij elke klus in een handomdraai. Dit alles uiteraard tegen scherpe tarieven. Tevens hebben wij ons eigen ontstoppingsbedrijf om uw wc te ontstoppen, voor rioolontstopping en rioolreiniging. Interesse? Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak.

Voor elke situatie een schone oplossing!

Kiest u in Waalwijk voor de dienstverlening van Precies Cleaning en Rioolservice? Dan kiest u voor een totaaloplossing. Wij verzorgen onder andere uw periodieke schoonmaak. Echter bieden wij ook een ontstoppingsdienst. Deze is dag en nacht bereikbaar om problemen als een verstopte riolering of water/stankoverlast te komen verhelpen. Dankzij onze jarenlange ervaring in deze branche, kunnen wij voor elke situatie een geschikte oplossing vinden. Wij kunnen uw wc ontstoppen, zorgen voor de rioolreiniging en kunnen tevens nieuwe riolering aanleggen. Daarbij werken wij snel en efficiënt en uiteraard tegen scherpe tarieven.

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Meer over Precies Cleaning en Rioolservice

Of het nu om een schoonmaak in een woning in Waalwijk gaat, om het wassen van de ramen van een school: elke klus, groot of klein pakken wij aan. Daarbij houden wij rekening met het feit dat het ene pand het andere niet is. Besluit u contact met ons op te nemen, dan kijken wij specifiek naar uw situatie in Waalwijk en passen onze dienstverlening daarop aan. Welke wensen heeft u en op welke wijze kunnen onze medewerkers bijdragen? Op basis van deze gegevens werken wij een vrijblijvende offerte voor u uit. Tevens profiteert u in Waalwijk bij Precies Cleaning en Rioolservice van:

 • Professionele, VCA gediplomeerde medewerkers
 • Schoonmaakdienstverlening op maat
 • Geen voorrijkosten en voordelige tarieven
 • Voor particulieren, bedrijven en instellingen
 • Afspraak is afspraak

Wij hopen u overtuigd te hebben van het feit dat u met Precies in Waalwijk de beste keuze maakt op schoonmaakgebied!

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Maak gerust een afspraak voor rioolservice

U kunt dus voor enorm veel diensten bij ons terecht. Of u nu gaat om een riolering aanleggen, een rioolreiniging of rioolontstopping uitvoeren of een wc ontstoppen. Onze ontstoppingsdienst / schoonmaakbedrijf / rioolservice staat ten alle tijden voor u klaar. Bent u benieuwd wat ons schoonmaakbedrijf voor u in Waalwijk kan betekenen? Maak dan eens een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op telefoonnummer: 076-8504178 en ervaar ook in Waalwijk het gemak van Precies Cleaning en Rioolservice.