Rioolservice Vlissingen

24/7 Rioolservice in Vlissingen

Is uw riolering in Vlissingen verstopt? Dan is het verstandig een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Moet er iets écht goed schoongemaakt worden? Dan kiest u waarschijnlijk liever voor een bewezen schoonmaakbedrijf. Wij vertellen u graag dat er een partij is die beide diensten aanbiedt. Deze partij is Precies Cleaning en Rioolservice. Wij zijn al 20 jaar ervaren in rioolreiniging en specialistische schoonmaak. Wilt u uw riool laten ontstoppen? Wilt u een nieuwe riolering laten aanleggen? Wilt u uw gevel laten reinigen? Wij doen het allemaal voor u in Vlissingen!

U kunt dus voor enorm veel diensten bij ons terecht. Of u nu gaat om een riolering aanleggen, een rioolreiniging of rioolontstopping uitvoeren of een wc ontstoppen. Onze ontstoppingsdienst / schoonmaakbedrijf / rioolservice staat ten alle tijden voor u klaar.

Verstopte riolering in Vlissingen oplossen

Wij hebben al veel bezoekjes aan het mooie Vlissingen mogen brengen. Een verstopte riolering komt namelijk overal voor. Wij zorgen er snel, discreet en vakkundig voor dat alles straks weer goed doorloopt. Geen opborrelend water, geen nare luchtjes. Onze ontstoppingsdienst biedt een breed dienstenpakket aan. Zo komen wij graag uw wc ontstoppen. Maar ook een compleet riool ontstoppen wij in no time. Wilt u een nieuwe riolering laten aanleggen? Ook dan staan onze vakmensen voor u klaar.

U begrijpt, wat uw wens ook is qua rioolreiniging; Precies Cleaning en Rioolservice is uw partner. Onze ontstoppingsdienst lost elke verstopping op. Een rioolontstopping verzorgen is dagelijks werk voor ons. En dat is nog niet eens alles dat ons schoonmaakbedrijf doet. Wist u namelijk dat wij ook voor veel andere diensten ingeschakeld worden? Hieronder leggen wij graag uit waar u Precies Cleaning en Rioolservice nog meer voor kunt bestellen in Vlissingen!

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Ons complete dienstenpakket in Vlissingen

Wij worden vaak gecomplimenteerd op het feit dat wij zo’n veelzijdig schoonmaakbedrijf zijn. Wenst u ook alle diensten onder één dak in Vlissingen? Zowel rioolreiniging, waaronder riolering aanleggen, wc ontstoppen en riool ontstoppen, als specialistische schoonmaak? Kies dan ook voor ons vakmanschap. Wij komen graag naar Vlissingen voor:

 • Vloerreiniging
 • Gevelschoonmaak
 • Beplatingonderhoud
 • Dakgootschoonmaak
 • Zonnepanelenreiniging

Kortom, of u nou rioolontstopping of schoonmaak wenst: met ons heeft u een ontstoppingsbedrijf én schoonmaakbedrijf in de armen genomen. Wij rijden graag naar Vlissingen om u te helpen!

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Neem contact op met ons schoonmaakbedrijf

Waarvoor heeft u onze specialisten nodig? Rioolreiniging of schoonmaakwerkzaamheden? Geef het aan ons door een geheel vrijblijvende offerte op te vragen. Gebruik hiervoor ons online contactformulier. Mailen mag naar info@preciescleaning.nl. Of kies voor direct persoonlijk contact via telefoonnummer 076-8504178. Precies Cleaning en Rioolservice is uw hygiënische partner in Vlissingen!