Rioolservice Tilburg

24/7 Rioolservice in Tilburg

In Tilburg op zoek naar rioolservice of een schoonmaakbedrijf? Een bedrijf dat bijdraagt aan de doelstellingen die u op hygiënisch gebied wenst te behalen? En altijd volgens afspraak de werkzaamheden uitvoert? Zoek dan niet verder en schakel in Tilburg Precies Cleaning en Rioolservice in. Wij voeren voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen verschillende schoonmaakwerkzaamheden uit. Denk daarbij aan glasbewassing, vertrek – en entreeschoonmaak en gevelreiniging. Informeer ook eens naar onze specialistische werkzaamheden. Daarnaast bieden wij ook een rioolservice. Heeft u last van water, of stankoverlast? Of last van een verstopte riolering? Wij zorgen voor rioolontstopping, riolering aanleggen en rioolreiniging.

Het belang van eens schone werkomgeving in Tilburg

Een schone werkomgeving draagt bij aan de tevredenheid en de productie van uw medewerkers. Maar niet alleen daarom is een schone werkomgeving belangrijk. Het draagt tevens bij aan de uitstraling van uw bedrijf richting klanten en bezoekers. Komen uw klanten binnen in een schone, nette ruimte? Grote kans dat zij zich een positieve mening vormen. Precies Cleaning en Rioolservice kan uw bedrijfspand op een uiterst grondige en nette manier schoonmaken. Wij hebben ons gespecialiseerd in schoonmaakwerkzaamheden en kwaliteit vinden wij daarbij belangrijk. Wat de indeling van uw ruimtes ook is, of hoe vaak u ons ook nodig heeft, ook in Tilburg staan wij bekend om onze efficiënte manier van werken. U weet in Tilburg altijd waar u aan toe bent met onze dienstverlening. Heeft u vragen? Vanwege onze korte communicatielijnen kunnen wij u snel te woord staan.

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Kenmerken van onze dienstverlening in Tilburg

Heeft u in Tilburg behoefte aan schoonmaakwerkzaamheden voor uw woning, bedrijfspand, school of instelling? Ons schoonmaakbedrijf staat voor u klaar voor een optimale kwaliteit in service en maatwerk. Doe ook een beroep op ons ontstoppingsbedrijf voor rioolontstopping, riolering aanleggen, rioolreiniging of wc ontstoppen.

Tevens is onze speciale ontstoppingsdienst 24/7 bereikbaar. Onze dienstverlening in Tilburg kenmerkt zich verder door:

 • Uitvoering van de werkzaamheden geheel volgens uw wensen
 • Korte communicatielijnen
 • Betrouwbare, professionele medewerkers
 • Prettige en persoonlijke communicatie
 • Wij dragen bij aan de professionaliteit van uw bedrijf
TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ons ontstoppingsbedrijf

U kunt dus voor enorm veel diensten in Tilburg bij ons terecht. Of u nu gaat om een riolering aanleggen, een rioolreiniging of rioolontstopping uitvoeren of een wc ontstoppen. Onze ontstoppingsdienst / schoonmaakbedrijf / rioolservice in Tilburg staat ten alle tijden voor u klaar. Graag maken wij een afspraak met u in Tilburg om u meer te vertellen van wat het uitbesteden van uw schoonmaak aan Precies Cleaning en Rioolservice precies inhoudt. U kunt ook altijd een beroep doen in Tilburg op onze ontstoppingsdienst. Bel ons op telefoonnummer 076-8504178 en wij hopen ook u als tevreden klant in Tilburg te mogen verwelkomen.