Rioolservice Rotterdam

24/7 Rioolservice in Rotterdam

Heeft u in Rotterdam behoefte aan rioolservice? Besteed rioolreiniging uit. Ga vooral zelf niet aan de slag. Als u namelijk echt professioneel een riool wilt ontstoppen, heeft u hier de juiste kennis, ervaring en materialen voor nodig. De specialisten van Precies Cleaning en Rioolservice hebben dit. Wij werken immers al meer dan 20 jaar als professioneel ontstoppingsbedrijf. Als er iemand weet wat een riolering aanleggen allemaal inhoudt, dan zijn het onze vakmensen wel. Wist u al dat wij ook ingeschakeld kunnen worden als specialistisch schoonmaakbedrijf? Kortom, wat mogen wij straks voor u in Rotterdam betekenen?

Ontstoppingsdienst in Rotterdam inschakelen?

Precies Cleaning en Rioolservice heeft in haar lange bestaan al diverse vormen van rioolreiniging mogen uitvoeren. Voor verschillende opdrachtgevers. En in verschillende panden. Zo werken wij voor particulieren en bedrijven. En in studentenhuisjes tot kantoorcomplexen. Bij de één mogen wij de wc ontstoppen. De ander wenst van ons dat we riolering aanleggen. Mogen wij bij u in Rotterdam het riool ontstoppen? Onze ontstoppingsdienst kan dit eenmalig doen. Maar met ons schoonmaakbedrijf kunt u ook een structureel schema voor onze ontstoppingsdienst vastleggen. Dan komen wij regelmatig de rioolontstopping verzorgen. Dit werkt prima preventief! Weet u al wat wij bij u mogen doen in Rotterdam? Precies Cleaning en Rioolservice komt zo snel mogelijk bij u. U hoeft alleen maar 076-8504178 vanuit Rotterdam te bellen!

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Wat wij zoal reinigen in Rotterdam

Ons schoonmaakbedrijf heeft de afgelopen 20 jaar al vaak klussen mogen uitvoeren in Rotterdam. Hierdoor heeft rioolreiniging geen geheimen meer voor ons. Maar naast dat wij vaak een riool mogen ontstoppen, een wc mogen ontstoppen, of een riolering mogen aanleggen, reinigen wij nog veel meer!

Lees snel of er iets tussen zit dat bij u ook wel weer eens grondig aangepakt mag worden:

 • Daken
 • Gevels
 • Toiletunits
 • Bouwketens
 • Zonnepanelen

Veel mensen in Rotterdam hebben al gekozen voor rioolontstopping door onze vakmensen. Volgt u ook?

Kies nu ook voor ons als uw persoonlijke ontstoppingsbedrijf of schoonmaakbedrijf in Rotterdam. Maak een eenmalige afspraak of leg een structureel schoonmaakschema vast! U kunt dus voor enorm veel diensten bij ons terecht. Of u nu gaat om een riolering aanleggen, een rioolreiniging of rioolontstopping uitvoeren of een wc ontstoppen. Onze ontstoppingsdienst / schoonmaakbedrijf / rioolservice in Rotterdam staat ten alle tijden voor u klaar.

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Maak kennis met de specialisten van Precies Cleaning & Riool

Heeft u direct een vakman nodig? Voor schoonmaakdiensten of rioolreiniging? Bel dan nu naar telefoonnummer 076-8504178. Wilt u eerst een vrijblijvende offerte ontvangen? Of rond de tafel om een structureel schoonmaakschema te bespreken? Geef dan uw wensen door via e-mailadres info@preciescleaning.nl of ons online contactformulier. De specialisten van Precies Cleaning en Rioolservice maken graag kennis met u! Wanneer kunnen wij ons bedrijfsbusje starten richting Rotterdam?