Rioolservice Roosendaal

24/7 Rioolservice in Roosendaal

In Roosendaal een schoonmaakbedrijf of rioolservice inhuren? Dan maakt u met Precies Cleaning en Rioolservice een juiste keuze. Wij zijn een professioneel bedrijf in schoonmaakwerkzaamheden in Roosendaal en zorgen ervoor dat uw bedrijf of woning in perfecte staat worden achtergelaten. Doordat wij een allround dienstverlening hebben, weet u zeker dat u in Roosendaal een betrouwbaar partner inschakelt. Wij nodigen u graag uit om een kennismakingsgesprek in te plannen, zodat u een beeld krijgt van onze dienstverlening. Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden kunt u bij ons ook terecht voor wc ontstoppen, riolering aanleggen, rioolontstopping en rioolreiniging.

Schoonmaak voor kantoren

Voor het welzijn van uw werknemers is het belangrijk dat zij in een schoon en netjes bedrijfspand kunnen werken. Daarnaast oogt het ook vaak een stuk professioneler als uw kantoorruimte er schoon en verzorgd uitzien. Precies Cleaning en Rioolservice draagt graag bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf in Roosendaal. Ons schoonmaakbedrijf heeft een enthousiast team van VCA gediplomeerde medewerkers, die altijd bij zullen dragen aan de klantvriendelijkheid van uw bedrijf in Roosendaal. Kies zelf of u op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse frequentie gebruik wenst te maken van onze dienstverlening.

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Ook voor specialistische schoonmaakwerkzaamheden en rioolreiniging

Naast reguliere werkzaamheden op het gebied van schoonmaak in Roosendaal, biedt Precies ook specialistische werkzaamheden. Als ontstoppingsbedrijf kunnen wij onder andere uw wc ontstoppen, riolering aanleggen, en zorgen wij voor rioolreiniging. Bij onze rioleringsdiensten maken wij gebruik van moderne apparatuur en technieken, zoals camera- inspectie. Tevens is onze ontstoppingsdienst dag en nacht bereikbaar, zodat u nooit lang last heeft van water – en stankoverlast in Roosendaal.

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Schoonmaakwerkzaamheden

In Roosendaal verricht ons schoonmaakbedrijf werkzaamheden zoals:

 • Rioolreiniging en wc ontstoppen
 • Ramen wassen
 • Schoonmaak voor woningen, kantoren en instellingen
 • Gevelreiniging
 • Graffiti verwijderen

Bovenstaande voorbeelden zijn maar een greep uit ons aanbod. Graag vertellen wij u meer over onze dienstverlening in Roosendaal . Plan daarom gerust een afspraak met ons in. Wij zijn ons ervan bewust dat het ene bedrijf het andere niet is en woningen om een andere aanpak vragen. Precies levert daarom diensten op maat. U kunt voor enorm veel diensten in Roosendaal bij ons terecht. Of u nu gaat om een riolering aanleggen, een rioolreiniging of rioolontstopping uitvoeren of een wc ontstoppen. Onze ontstoppingsdienst / schoonmaakbedrijf / rioolservice staat ten alle tijden voor u klaar.

Maak nu een afspraak

Bent u benieuwd wat Precies Cleaning en Rioolservice in Roosendaal voor uw pand kan betekenen? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Bel ons op telefoonnummer 076-8504178 en maak een afspraak in Roosendaal met ons schoonmaak -of ontstoppingsbedrijf.