Rioolontstopping - Precies Cleaning & Rioolservice

Verstopping 24/7 opgelost

076 - 8504178

Rioolontstopping

  • Voor al uw riolering problemen
  • 24-uurs riool ontstopping
  • Geen voorrijkosten
  • VCA-gediplomeerde loodgieters

Verstopt riool? Kies voor onze rioolontstopping!

Een verstopte riolering is gemakkelijk te herkennen. Misschien lukt het doortrekken van het toilet niet goed meer. Of wellicht loopt het doucheputje of de gootsteen wel over. Niet bepaald een prettige gedachte! Toch is het zaak om snel actie te ondernemen, om erger te voorkomen. Doet u dit niet, dan is de kans groot dat er grote schade aan de riolering ontstaat. Kies dan ook voor een vakkundige rioolontstopping, kies voor Precies Cleaning en Rioolservice. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en kunnen binnen no time zorgen voor de rioolontstopping.

Onze rioolontstopping

Een verstopt riool is een vervelende situatie. Misschien ondervindt u wel wateroverlast. Of stankoverlast in uw woning. Door vuil, zeepresten en stof kunnen in de loop van de tijd de leidingen van uw riolering langzaam dichtslibben. Uw afvoer borrelt, douchewater loopt niet goed weg, een wc die niet goed doorspoelt. De vraag is dan waar de verstopping zich precies bevindt en wat hier de oorzaak van is. Gelukkig hebben de specialisten van Precies Cleaning en Rioolservice alle kennis en techniek in huis om snel achter de oorzaak van het probleem te komen en te zorgen voor de rioolontstopping. Door middel van een speciale rioolcamera hebben wij de mogelijkheid de leidingen van het riool te inspecteren. We kunnen de camera af laten zakken en op het lcd-scherm de oorzaak van de verstopping achterhalen. Is het nodig om alleen een rioolontstopping uit te voeren? Onze experts zien het met een oogopslag en kunnen direct op het probleem inspelen.

Rioolontstopping

Schakel ook Precies in!

In de gehele regio Brabant staan wij inmiddels bekend om onze betrouwbare, deskundige en snelle werkwijze. Dat is wel zo prettig. Hulp vragen bij rioolontstopping doet u puur uit noodzaak. Hierbij mag u dan ook service verwachten. Naast het feit dat wij scherpe tarieven rekenen en u geen voorrijkosten hoeft te betalen, kunt u onze ontstoppingsdienst dag en nacht bereiken, 7 dagen per week. Zo hoeft u nooit langer dan nodig in de overlast te zitten. Ideaal toch?

Hieronder geven wij u graag een overzicht van klussen waarvoor u ons naast rioolontstopping kunt inschakelen:

  • Rioolreiniging
  • Inspecteren met rioolcamera
  • Vervanging van leidingen en afvoeren
  • Reparatie, aanleg van rioleringsbuizen
  • Stank – en wateroverlast verhelpen

Neem snel contact met ons op voor riool ontstopping!

Kortom: heeft u last van een verstopte riolering? Neem dan contact op met Precies Cleaning en Rioolservice. Wij zorgen voor een snelle rioolontstopping. Bel ons voor een offerte of het maken van een afspraak voor rioolontstopping: 076-8504178. 24/7 Bereikbaar!

Mobile version: Enabled