RIOOLSERVICE BREDA EN OMGEVING

Terug naar overzicht

Verstopping voorkomen is beter dan genezen

Heeft u weleens een kleine of grote(re) rioolverstopping (gehad) onder of bij uw woning? Dan weet u als geen ander dat een rioolverstopping één van de grootste ergernissen vormt onder huizenbezitters. Dat heeft uiteraard ten eerste te maken met de vreselijke stank die het kan veroorzaken. Ten tweede kan een rioolverstopping ervoor zorgen dat het toilet, de douche of de gootsteen niet meer gebruikt kan worden, omdat water niet meer weg te spoelen is. En ten derde zijn de kosten voor het oplossen van een verstopt riool ook niet echt favoriet. Lees ons blog waarom u een verstopping beter kunt voorkomen, dan te wachten tot u met spoed onze rioolservice in Breda moet inschakelen.

Riool doorspuiten om verstoppingen te voorkomen

Met spoed een rioolservice inschakelen is voor niemand een pretje. Maar u kunt natuurlijk wel preventief de hulp van rioolservice inroepen. Zo kunt u bijvoorbeeld besluiten om uw riool te laten doorspuiten om mogelijke problemen met rioolverstoppingen in de toekomst te voorkomen. Dat gaat als volgt. Een riool doorspuiten gebeurt onder zeer hoge druk. Hiermee worden mogelijke verstoppingen die in uw riool als het ware in de maak zijn, zonder dat u het in de gaten heeft, letterlijk voor u opgelost. Uw afvoer en riool worden helemaal doorgespoeld. Het is dus aan te raden om uw riool niet alleen bij een verstopping te laten doorspuiten. Bij wijze van rioolservice kunt u dat dus ook periodiek laten doen. U slaapt vast een stuk lekkerder als u weet dat vervelende rioolproblemen tot een minimum beperkt zijn. Uiteraard is er nog een mogelijkheid om de kans op een verstopt riool zo kleine mogelijk te maken.

Houdt restafval buiten de afvoer

Om zoveel mogelijk te voorkomen dat u op een dag onze rioolservice moet inschakelen voor het ontstoppen van een afvoer of riool, is het ook raadzaam om restafval niet in de afvoer terecht te laten komen. Als u namelijk niets doet, verdwijnt er ongemerkt best veel restafval door het afvoerputje in de afvoerleidingen. Om dit voor u een beetje makkelijker te maken, kunt u gebruikmaken van een aantal handige hulpmiddelen. Plaats bijvoorbeeld een zeefje in de afvoer van uw gootsteen om etensresten tegen te houden tijdens het afwassen, leg een bladvanger over uw regenpijp in de dakgoot, zodat bladeren niet in de afvoer wegstromen en gebruik in het toilet zo weinig mogelijk toiletpapier dat opstoppingen kan veroorzaken.

24/7 bereikbaar in Breda

Gaat er onverhoopt toch iets mis in uw riool? Weet dan dat onze rioolservice in Breda 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Zo is er altijd snel iemand bij u ter plaatse om uw rioolprobleem te beoordelen en te verhelpen.

Contact met Precies Cleaning & Riool

Wilt u meer weten over onze rioolservice in Breda en omgeving? Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf en onze dienstverlening. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 076-8504178 of stuur ons een e-mail via info@preciescleaningenriool.nl.