RIOLERING REINIGEN

Terug naar overzicht
RIOLERING REINIGEN

Riolering reinigen door professionals

Merkt u in huis de laatste tijd een nogal vieze rioollucht? Merkt u daarnaast dat uw toilet, douche en/of wastafel niet meer goed doorloopt? Dan is er waarschijnlijk sprake van een rioolprobleem. Rioolproblemen kunnen voor veel overlast, problemen en andere narigheden zorgen. Naast vieze geuren kunt u namelijk ook te maken krijgen met lekkages en verstoppingen. In sommige gevallen kan uw riolering reinigen dan uitkomst bieden. In dit artikel vertelt Precies Cleaning & Rioolservice er meer over.

Oorzaken van rioolproblemen

Een groot nadeel van rioolproblemen is dat ze veel verschillende oorzaken kunnen hebben die niet altijd direct duidelijk zijn. Zo ziet u in het geval van een verstopping niet direct wat het exacte probleem is. Voordat we (kunnen) beginnen met uw riolering reinigen, brengen we daarom altijd eerst het probleem in kaart. Een verstopping van het riool komt vaak door de volgende oorzaken:

  • een verkeerd aangelegd riool
  • het door het toilet spoelen van vochtige doekjes
  • boomwortels die door de rioleringsbuizen gegroeid zijn
  • haren en zeepresten die doorgespoeld zijn
  • vet en andere etensresten

Wacht niet te lang

Als u merkt dat uw afvoer bijvoorbeeld niet meer doorstroomt en u vieze luchtjes in huis opmerkt, wacht dan niet te lang met het inschakelen van een professional in riolering reinigen. U voorkomt hiermee dat de schade aan het riool erger wordt. Onze vakkundige monteurs, die allemaal jarenlange ervaring hebben, zijn in staat om de meest complexe rioleringsproblemen op te lossen. Daarbij maken zij gebruik van moderne apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan camera-inspectie en hoge druk straling bij de rioolreiniging.

Voordelen van Precies Cleaning & Rioolservice

Problemen met het riool komen nooit op een goed moment. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom staan wij met onze 24 uurservice klaar op het gebied van riolering reinigen. Daarnaast hanteren we geen voorrijkosten en houden we onze tarieven laag. Zo bent u bij ons zeker van professionele rioolreiniging op elk gewenst moment tegen een lage prijs. Bij ons profiteert u van:

  • Snelle hulp
  • Ervaren vakmensen
  • Lage tarieven
  • Uitgebreid dienstenaanbod
  • 24 uursservice

Riool reiniging

Heeft u zelf al het nodige geprobeerd om van uw rioolproblemen af te komen? Heeft u ondanks dat nog steeds een nare geur in huis en een afvoer die niet goed doorloopt? Dan kunt u het beste zo snel mogelijk een professional in riolering reinigen inschakelen. Precies Cleaning & Rioolservice staat 24 uur per dag voor u klaar! Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 076 – 850 41 78.