BETROUWBAAR RIOLERING REINIGEN IN DRUNEN

Terug naar overzicht

Precies Cleaning en Rioolservice is uw betrouwbare partner

Heeft u last van een verstopt riool in Drunen? Merkt u een nare rioollucht in huis en lopen de afvoeren niet meer goed door? Ga dan vooral niet zelf aan de slag, maar schakel een betrouwbare partner om uw riolering te reinigen. Aan veel rioleringsproblemen zitten namelijk meer haken en ogen dan u denkt. Precies Cleaning en Rioolservice vertelt u er in dit blog graag meer over.

Oudere gebouwen

Woont u in een oud gebouw, zoals een oud herenhuis uit de jaren 30? Veel oude gebouwen worden na verloop van tijd gerenoveerd. Helaas wordt de riolering vaak niet meegenomen in het renovatieproces. Dat is erg jammer, want hierdoor ontstaan er vaak veel problemen zoals scheuren, breuken en lekkages. Als dit bij u thuis het geval is, dan is eenvoudige rioolreiniging niet voldoende om u van uw problemen af te helpen. Afhankelijk van het probleem zijn er dan reparaties nodig of zelfs een renovatie.

Vervuiling

U ziet het niet met het blote oog, maar na verloop van tijd kan er vervuiling voorkomen in uw leidingen. Omdat u dit niet ziet, krijgt het vuil tijd om op te hopen en voor verstoppingen te zorgen. Hierdoor kan vies water weer op komen borrelen uit uw afvoer en kan er inderdaad stankoverlast ontstaan. Als u zelf probeert het probleem op te lossen door bijvoorbeeld de leiding onder uw wastafel te openen, kunt u het probleem juist per ongeluk verergeren! U kunt bijvoorbeeld uw leiding beschadigingen. Zo heeft u straks misschien een nieuwe leiding nodig waar u oorspronkelijk klaar was geweest met een eenvoudige ontstopping.

Reiniging in Drunen

Als u in Drunen problemen aan uw riool merkt, ga dan dus niet zelf proberen het op te lossen, maar schakel een professional in. Afhankelijk van het probleem kunnen de volgende werkzaamheden nodig zijn:

  • Ontstoppen en reinigen van hoofdriolen
  • Ontstoppen en reinigen van persleidingen
  • Ledigen en reinigen van vetvangers
  • Ledigen en reinigen van pompputten
  • Ledigen en reinigen van rioolgemalen
  • Reinigen en leegzuigen van drainagesystemen
  • Reinigen en leegzuigen van kolkleidingen en brandgangen

Meer weten?

Voor betrouwbaar riolering reinigen schakelt u dus het beste een gerenommeerde specialist in. In Drunen staat Precies Cleaning en Rioolservice dan ook voor u klaar! Wilt u meer weten over onze diensten of tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 076-8504178 of stuur ons een bericht via info@preciescleaningenriool.nl. Wilt u dat we direct langskomen bij u voor riolering reinigen Drunen? Ook dan neemt u gerust contact met ons op. We helpen u snel en vakkundig van uw rioolproblemen af.