Rioolservice Oosterhout

24/7 Rioolservice in Oosterhout

Wanneer u in de buurt van Oosterhout op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf bent u bij Precies Cleaning en Rioolservice aan het juiste adres. Door onze ruime en jarenlange ervaring zijn wij in staat om naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden ook voor specialistische schoonmaak te zorgen. Denk daarbij aan riool ontstoppen, riolering aanleggen en rioolreiniging. Kortom: voor professionele schoonmaak in Oosterhout bent u bij Precies Cleaning en Rioolservice aan het juiste adres.

Ook voor een professionele schoonmaak

Voor uw werknemers en relaties is het prettig om in een schoon en netjes bedrijfspand te werken. Daarom is het aan te raden om uw kantoor en overige ruimten regelmatig professioneel schoon te laten maken. Precies Cleaning en Rioolservice is dan een perfecte keuze. Ook in Oosterhout kunt u ons inschakelen voor diverse schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast zijn wij een professioneel ontstoppingsbedrijf en verzorgen onder andere rioolontstopping en rioolreiniging. U kunt onze ontstoppingsdienst dag en nacht bereiken. Uw wc ontstoppen of riool ontstoppen wij ook in Oosterhout in een handomdraai.

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Schoonmaakbedrijf in Oosterhout

Schoonmaak is een vak dat wij goed verstaan. Ons team bestaat uit een enthousiast aantal medewerkers, die met overtuiging en op betrokken wijze hun schoonmaakwerkzaamheden in Oosterhout uitvoeren. Elk soort pand vraagt om een ander soort aanpak. Een woning vraagt om een ander soort schoonmaak dan een kantoor. Daarom bieden wij onze diensten in Oosterhout op maat aan, zodat we rekening houden met uw wensen en voorkeuren. Tevens profiteert u bij Precies Cleaning en Rioolservice van:

 • VCA gediplomeerde medewerkers
 • Rioolreiniging en schoonmaak op maat
 • Voor zowel particulieren als bedrijven
 • Professioneel en betrouwbaar
 • Geen voorrijkosten

Hebben wij u weten te overtuigen? Neem dan contact met ons op zodat wij een vrijblijvende offerte op kunnen stellen voor uw bedrijf of woning in Oosterhout.

U kunt dus voor enorm veel diensten in Oosterhout bij ons terecht. Of u nu gaat om een riolering aanleggen, een rioolreiniging of rioolontstopping uitvoeren of een wc ontstoppen. Onze ontstoppingsdienst / schoonmaakbedrijf / rioolservice in Oosterhout staat ten alle tijden voor u klaar.

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Contact met Precies Cleaning & Riool

U kunt natuurlijk in Oosterhout een keuze maken voor verschillende schoonmaakbedrijven. Echter kan er maar één de beste zijn. En dat is in uw geval Precies Cleaning en Rioolservice. Vanwege de efficiënte werkwijze van ons schoonmaakbedrijf kunnen wij de prijzen laag houden. Bel ons voor een afspraak met onze medewerkers zodat wij een offerte voor u op kunnen stellen. Ons telefoonnummer is: 076-8504178. Ook in Oosterhout staan wij voor u klaar!