Ontstoppingsdienst

Last van uw riolering?

Heeft u als gevolg van een verstopte riolering last van lekkage, waterschade of ondervindt u stankoverlast? Dan is gebruikmaken van een ontstoppingsdienst geen onverstandige keuze. Precies Cleaning en Rioolservice kan uw riolering snel komen repareren. Wij bieden een totaaloplossing op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden en rioleringsdiensten en kunnen snel bij u ter plaatse zijn om u van uw problemen omtrent de riolering af te helpen. Onze ontstoppingsdienst is tevens dag en nacht bereikbaar zodat u nooit lang in de overlast hoeft te zitten.

Een begrip in Brabant

Precies Cleaning en Rioolservice is al jaren een begrip in Brabant. Wij hebben een aantal enthousiaste, servicegerichte medewerkers in dienst die staan voor kwaliteit in dienstverlening. Door gebruik te maken van moderne apparatuur en deskundige mensen, zijn wij in staat om met onze ontstoppingsdienst de meest complexe rioolproblemen op te lossen. Daarbij vinden wij snelheid en efficiëntie belangrijk, zodat u snel van uw probleem af bent. Kortom: met Precies Cleaning en Rioolservice maakt u altijd een goede keuze. Vele klanten zijn u al tevreden voorgegaan!

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Onze ontstoppingsdienst, een juiste keuze

Onze ontstoppingsdienst kan u bij verschillende rioleringsproblemen helpen. Wij hebben alle apparatuur in huis om uw riool weer naar een goed werkende staat te herstellen. U maakt met onze ontstoppingsdienst een goede keuze omdat:

 • Wij bieden u uitstekende garanties (vraag er gerust naar!)
 • Onze ontstoppingsdienst 24/7 bereikbaar is
 • Wij uw problemen in de meeste gevallen direct kunnen verhelpen
 • Wij geen voorrijkosten berekenen
 • Wij scherpe tarieven bieden

Hebben wij u weten te overtuigen? Maak dan snel een afspraak. Wij zijn dag en nacht bereikbaar dus u kunt altijd een beroep op ons doen. Doordat wij geen voorrijkosten berekenen en lage tarieven hanteren voor onze dienstverlening, bent u verzekerd van een goedkope oplossing van uw probleem. Uiteraard leveren wij daarbij altijd kwaliteit!

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Bel nu onze ontstoppingsdienst!

Heeft u last van een verstopte afvoer of riolering? Of problemen met uw wastafel of toilet? Precies Cleaning en Rioolservice lost deze graag voor u op. Wij kunnen ook verschillende soorten onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, om problemen te voorkomen. Wij bekijken wat voor uw woning of bedrijfspand de meest geschikte oplossing is! Of het nu overdag is of midden in de nacht: neem contact op met onze ontstoppingsdienst. Wij lossen het voor u op. Bel onze ontstoppingsdienst op nummer: 076-8504178.