Ontstoppingsbedrijf

Weg met stankoverlast

Een lekkage, stankoverlast of waterschade als gevolg van een verstopte riolering is een situatie die u liever voor blijft. Voorkom problemen en schakel tijdig een ontstoppingsbedrijf in. Precies Cleaning en Rioolservice staat voor u klaar om onderhoud te plegen aan uw riolering. Heeft u onverwacht toch last van verstopte leidingen of een niet doorlopend toilet? Ook dan kunt u ons ontstoppingsbedrijf inschakelen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar om snel bij u ter plaatse te zijn. Op deze manier hoeft u nooit lang in de overlast te zitten. Ideaal toch? Precies! Maak snel een afspraak en ervaar zelf het gemak van onze service. Ook voor professionele schoonmaakwerkzaamheden doet u een beroep op Precies Cleaning en Rioolservice!

Professionele schoonmaak- en rioolservice

In de loop van de jaren heeft Precies Cleaning en Rioolservice al veel mensen kunnen helpen op het gebied van professionele schoonmaak en rioolservice. Ons ontstoppingsbedrijf wordt dan ook veelvuldig ingeschakeld om rioleringsproblemen te verhelpen. Door gebruik te maken van deskundig personeel, innovatieve apparatuur en moderne inzichten, is ons ontstoppingsbedrijf in staat om de meest complexe rioolproblemen op te lossen. Daarbij werken wij snel en efficiënt en leveren kwaliteit af! U wilt immers nooit te lang met overlast blijven zitten. Kortom: met Precies Cleaning en Rioolservice maakt u de juiste keuze. Informeer eens naar de mogelijkheden.

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Wij achterhalen de oorzaak

Ons ontstoppingsbedrijf heeft alle apparatuur, kennis en kunde in huis om riool weer te herstellen. Door middel van camera inspectie kunnen wij bijvoorbeeld een kijkje nemen naar de staat van de leidingen en buizen om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Daarnaast bieden wij met ons ontstoppingsbedrijf:

 • Scherpe tarieven
 • 24 uurs ontstoppingsdienst
 • Geen voorrijkosten
 • Snel bij u ter plaatse
 • Ervaren vakmensen

Onze lage tarieven, snelle service en efficiënte werkwijze maken ons ontstoppingsbedrijf zeer geschikt om in te schakelen bij de meest uiteenlopende rioolproblemen. Kwaliteit in dienstverlening staat daarbij voorop. Bent u al overtuigd geraakt? Veel tevreden klanten gingen u al voor!

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Interesse in onze rioolservice?

Graag vertellen wij u meer over onze dienstverlening. Maak gerust een afspraak als u bijvoorbeeld interesse heeft in onze onderhoudsmogelijkheden. Wij nemen graag het periodieke onderhoud van de riolering voor onze rekening. Liever met spoed een ontstoppingsbedrijf nodig? Bel ons ook dan op telefoonnummer: 076-8504178 en schakel snel ons ontstoppingsbedrijf in!