RIOOLONTSTOPPING IN DONGEN

Terug naar overzicht

Snelle rioolontstopping voorkomt grotere problemen

Zit het riool bij uw woning of in de straat verstopt? Rioolontstopping in Dongen nodig toevallig? Dat kan gebeuren. Een rioolverstopping kan eigenlijk overal wel een keer voorkomen. Logisch wel, want in Nederland alleen al ligt zo’n 120.000 kilometer aan rioolbuizen in de grond. Over het algemeen gebeurt er niet zoveel mee, maar op een dag kan het zomaar gebeuren dat u een keer aan de beurt bent: uw riool zit verstopt. Waaraan merkt u dat uw riool verstopt zit? Over de oorzaken, de gevolgen en de oplossing van een verstopt riool leest u in dit artikel meer.

Rioolontstopping Dongen | Hoe herkent u een verstopt riool?

Wat zijn signalen van een verstopt riool? Het kan op een dag gebeuren dat het water in uw gootsteen in de keuken of doucheputje niet meer goed, of helemaal niet, wegloopt. In het toilet krijgt u het toiletpapier niet meer weggespoeld. Of erger nog: u ruikt een nare, vieze rioollucht in huis. Dat zijn allemaal signalen dat u wellicht een rioolprobleem heeft.

Wat doen bij rioolproblemen in huis?

Als u één van de hierboven genoemde rioolproblemen herkent in uw woning, of u weet zeker dat er een andere oorzaak is voor een rioolprobleem, dan kunt u zelf de mouwen opstropen en aan het ontstoppen gaan van het riool. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want waar moet u beginnen? De oorzaak zit echt niet altijd op de plek waar u denkt. En dan nog; weet u ook altijd wat u moet doen als het om rioolontspanning gaat? Zomaar aan de slag gaan met chemische middelen is vaak zonde van het geld, het kan meer schade veroorzaken en het kan zijn dat het de verstopping helemaal niet oplost. Neem dan het zekere voor het onzekere als het gaat om rioolontstopping.

Hoe gaat een professional te werk bij rioolverstopping?

Als u ons als ontstoppingsbedrijf belt, schatten we samen de situatie bij u ter plaatse in. Voor het ontstoppen komen we altijd met onze moderne bedrijfswagens naar u toe met aan boord de meest moderne apparatuur. Hiermee kunnen we snel en vakkundig uw riool ontstoppen; van afvoer tot aan de hoofdaansluiting. Deze manier van riool ontstoppen kost maximaal een uur. Vaak zijn hiermee de meeste problemen al opgelost. Is er meer werk nodig? Dan hebben we daarvoor ook de kennis en apparatuur in huis. Zo kunnen we ook een detectiecamera gebruiken om te ontdekken waar de verstopping of een lek precies zit.

Contact opnemen voor rioolontstopping Dongen

Zit uw riool verstopt? Neem dan contact met ons op voor rioolonstopping in Dongen. Wij helpen u graag. Bel naar 076 – 850 41 78 en wij komen naar u toe. Heeft u nog vragen? Of wilt u meer weten? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We staan altijd voor u klaar.