Rioolservice Kapelle

24/7 Rioolservice in Kapelle

Een professioneel schoonmaakbedrijf in Kapelle nodig? Neem dan contact op met Precies Cleaning en Rioolservice. Ons bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring in rioolreiniging. Mogen wij riolering bij u aanleggen? Of heeft u een professional nodig om uw riool te laten ontstoppen? Of zoekt u naar een bedrijf voor algemene schoonmaakdiensten? Wij helpen u van A tot Z. Van uw riool tot uw dak. Haal ons naar Kapelle door te bellen naar 076-8504178!

Ons complete aanbod voor uw riool in Kapelle

Wist u dat Precies Cleaning en Rioolservice u een compleet aanbod in Kapelle kunnen bieden? Wij zijn namelijk een allround schoonmaakbedrijf. Omdat wij ook zeer bedreven zijn in rioolontstopping beschrijven veel mensen ons ook als ontstoppingsbedrijf. Heeft u dus een bedrijf nodig in rioolreiniging? Dan komen wij graag uw riool ontstoppen. Wanneer heeft u ons in Kapelle nodig? Ons maakt het niet uit. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Benadert u onze ontstoppingsdienst midden in de nacht? Geen probleem! Wij komen direct uw wc ontstoppen.

Wij hebben dit al regelmatig mogen doen in Kapelle. Met veel tevreden klanten als gevolg. Volgt u ook?

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Hier staan wij voor in Kapelle

Wij vertellen u graag wat u van ons in Kapelle mag verwachten. Precies Cleaning en Rioolservice staat voor enkele zeer belangrijke kernwaarden. Zo pakken wij elke klus aan. Groot en klein. Wij werken daarbij bovendien altijd op maat. Wij kijken eerst grondig wat past bij uw pand. Vervolgens gaan wij netjes te werk. Precies zoals u wenst. En volgens een vooraf besproken budget. Ook bij u in Kapelle.

Ons schoonmaakbedrijf staat bekend om:

 • Voordeel. Zo rekenen wij geen voorrijkosten
 • Veelomvattend. Voor particulieren en bedrijven
 • Vakmanschap. Wij bieden rioolreiniging op maat
 • Veelzijdigheid. Van vloeronderhoud tot dakreiniging
 • Vriendelijkheid. Al onze medewerkers zijn betrouwbaar

U kunt dus voor enorm veel diensten in Kapelle bij ons terecht. Of u nu gaat om een riolering aanleggen, een rioolreiniging of rioolontstopping uitvoeren of een wc ontstoppen. Onze ontstoppingsdienst / schoonmaakbedrijf / rioolservice in Kapelle staat ten alle tijden voor u klaar.

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Neem contact met onze ontstoppingsdienst

Bent u op zoek naar een professionele ontstoppingsdienst? Of heeft u behoefte aan een veelzijdig schoonmaakbedrijf? Voor al deze diensten is Precies Cleaning en Rioolservice uw ideale partner. Ons ontstoppingsbedrijf en rioolservice heeft in een mum van tijd een rioolontstopping geregeld. Bel ons nu en wij komen uw wc ontstoppen. Zit het probleem wat dieper? Dan komen wij uw riool ontstoppen. Voor onze rioolreiniging gebruiken wij de nieuwste technieken. En de beste materialen. Hierdoor kunnen wij zonder heftig hak- en breekwerk een riolering aanleggen of reinigen. Kortom, bel ons nu op 076-8504178. Dan rijden wij in no time naar Kapelle!