Rioolservice Kaatsheuvel

24/7 Rioolservice in Kaatsheuvel

Houdt u in Kaatsheuvel ook zo van reinheid? En bent u op zoek naar een ervaren, betrouwbaar en vakkundig ontstoppingsbedrijf of schoonmaakbedrijf? Schakel dan vandaag nog de specialisten van Precies Cleaning en Rioolservice in. Wij hebben al 20 jaar ervaring in rioolreiniging en specialistische schoonmaak. Alles kunnen wij tot uiterst hygiënisch reinigen. Denk aan uw riool ontstoppen. Uw dakgoten schoonmaken. Uw gevel reinigen. Maar bijvoorbeeld ook een riolering aanleggen. Dit alles kunnen wij voor u doen in Kaatsheuvel!

Schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel

Wist u al dat wij uw complete schoonmaakpartner in Kaatsheuvel zijn? Wij reinigen alles. Uw hele pand, van top tot teen. Zo reinigt ons schoonmaakbedrijf graag uw dakgoten en zonnepanelen. Maar onze ontstoppingsdienst is prima in te zetten om uw wc te ontstoppen. Of om bijvoorbeeld uw riool te ontstoppen. En wat dacht u van een nieuwe riolering laten aanleggen? Heeft u dus een specialist nodig op het gebied van rioolontstopping? Kies dan voor de bewezen, discrete en professionele ontstoppingsdienst van Precies Cleaning en Rioolservice. Wij helpen u in no time aan de beste rioolreiniging. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week in te schakelen in Kaatsheuvel. Wanneer mag onze rioolservice bij u in Kaatsheuvel een bezoekje brengen?

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Waarom wij zeer goed bekend staan in Kaatsheuvel

Wij worden regelmatig opgeroepen vanuit Kaatsheuvel om daar een rioolreiniging te verzorgen. Elke keer voltooien wij de klus snel, compleet en professioneel. Zo maken wij geen onnodige hak- en breekschade als wij een wc ontstoppen. En als wij een riool ontstoppen doen wij dit in een korte tijd. Zelfs als wij een nieuwe riolering aanleggen, zorgen wij dat u daar zo min mogelijk hinder aan ondervindt. Bent u er al van overtuigd dat ons schoonmaakbedrijf ook voor u de ideale partner is?

Graag noemen wij nog vijf belangrijke kernwaarden van ons bedrijf:

 • Ervaren
 • Veelzijdig
 • Betaalbaar
 • Betrouwbaar
 • Klantvriendelijk

Zoekt u dus een fijn bedrijf voor uw rioolontstopping of schoonmaak? Kies dan voor onze organisatie.

Uw ontstoppingsbedrijf en schoonmaakbedrijf in één. Bel ons direct en wij rijden nu naar Kaatsheuvel toe! U kunt dus voor enorm veel diensten in Kaatsheuvel bij ons terecht. Of u nu gaat om een riolering aanleggen, een rioolreiniging of rioolontstopping uitvoeren of een wc ontstoppen. Onze ontstoppingsdienst / schoonmaakbedrijf / rioolservice in Kaatsheuvel staat ten alle tijden voor u klaar.

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Offerte aanvragen voor onze schoonmaak- en ontstoppingsdiensten

Het is aan te raden niet te lang te wachten met een rioolreiniging. Bel ons nu op telefoonnummer 076-8504178. Dan komt Precies Cleaning en Rioolservice zo snel mogelijk naar u toe. Wilt u uw wensen uitvoerig beschrijven? Dat kan via ons online contactformulier. Of mail naar info@preciescleaning.nl. Wij maken graag uw pand of riool schoon in Kaatsheuvel!