Rioolservice Etten-Leur

24/7 Rioolservice in Etten-Leur

In Etten-Leur op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor een dagelijkse of wekelijkse schoonmaak? Kies dan voor Precies Cleaning en Rioolservice! Het goede nieuws is dat wij ook in Etten-Leur werkzaam zijn, zodat u altijd een beroep op ons kunt doen. Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden kunt u ons onder meer ook inschakelen voor wc ontstoppen, riolering aanleggen en rioolreiniging. Elke dag geniet u weer van een schone, nette werk – en woonplek. Kortom: wacht niet langer en neem contact met ons schoonmaakbedrijf op voor een vrijblijvende offerte.

Voordelig en efficiënt schoonmaakbedrijf

In Etten-Leur behoort Precies Cleaning tot de voordeligste schoonmaakbedrijven. Echter onderscheiden wij ons van onze concurrenten door een efficiënte, professionele werkwijze. Dit gecombineerd met onze lage prijzen en hoge kwaliteit, maakt ons tot de juiste keuze voor een schoonmaakbedrijf. Echter bieden wij in Etten-Leur meer dan alleen schoonmaak. Ons ontstoppingsdienst is dag en nacht bereikbaar voor rioolontstopping, wc ontstoppen en rioolreiniging. Tevens kan ons ontstoppingsbedrijf riolering voor u aanleggen. Van A tot Z verzorgen wij schoonmaak én rioolservice!

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Schoonmaakdienst en ontstoppingsdienst

Kiest u in Etten-Leur voor Precies Cleaning en Rioolservice, dan kiest u voor kwaliteit. Wij verzorgen graag uw dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak en denken mee met u over oplossingen op maat. Ons enthousiaste team van medewerkers zullen te allen tijde bijdragen aan de professionele uitstraling van uw bedrijf in Etten-Leur. Wij verrichten onder andere werkzaamheden zoals:

 • Glasbewassing
 • Kantoor- en woning schoonmaak
 • Onderhoud voor scholen, sportcomplexen en bouwketen
 • Specialistische schoonmaak
 • Riolering diensten

Wanneer u Precies inschakelt in Etten-Leur voor uw schoonmaakwerkzaamheden, dan bespreken wij graag met u uw wensen.

Hoe vaak wilt u dat wij uw vertrekken schoon komen maken en van welke overige diensten wenst u gebruik te maken? Omdat het ene pand andere schoonmaakwerkzaamheden behoeft dan het andere, vraag dit om een aanpak op maat. Dit brengen wij graag samen met u in kaart. Op basis hiervan maken wij een op maat gemaakte offerte. U kunt dus voor enorm veel diensten in Etten-Leur bij ons terecht. Of u nu gaat om een riolering aanleggen, een rioolreiniging of rioolontstopping uitvoeren of een wc ontstoppen. Onze ontstoppingsdienst / schoonmaakbedrijf / rioolservice in Etten-Leur staat ten alle tijden voor u klaar.

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Vragen over onze schoonmaakdiensten of rioolservice?

Heeft u vragen over onze uitgebreide dienstverlening in Etten-Leur of wilt u eens een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 076-8504178. Ook in Etten-Leur neemt Precies Cleaning en Rioolservice de schoonmaak graag uit handen.