Rioolservice Drunen

24/7 Rioolservice Drunen

Rioolservice nodig in Drunen? U gaat waarschijnlijk liever niet zelf aan de slag met het riool ontstoppen. Schakel in dat geval in Drunen eens onze rioolservice. Wij hebben de kennis, ervaring en materialen om binnen no time uw wc te ontstoppen en zorgen tevens voor rioolreiniging en riolering aanleggen. Naast onze diensten als ontstoppingsbedrijf, verzorgen wij ook als schoonmaakbedrijf ook allround schoonmaakdiensten voor bedrijven, particulieren en instellingen. Wilt u weten wat de mogelijkheden in Drunen zijn? Neem gerust contact met ons op zodat wij u hier meer over kunnen vertellen.

Totaaloplossingen voor schoonmaak

Precies Cleaning en Rioolservice staat ook in Drunen voor een totaaloplossing op het gebied van schoonmaak en riolering diensten. Het voordeel hiervan is dat u een vast aanspreekpunt heeft voor al uw schoonmaakdiensten. Een schoonmaakbedrijf en ontstoppingsbedrijf in één. Wij kunnen uw wc ontstoppen, riolering aanleggen en zorgen voor rioolontstopping. Daarnaast kunnen wij in Drunen zorgen voor de professionele schoonmaak voor bedrijven, instellingen, scholen en particulieren. Zeker als bedrijf of instelling wilt u een schone, professionele indruk maken op bezoekers en klanten. Tevens draagt een schone werkomgeving bij aan het welzijn van uw medewerkers. Precies Cleaning en Rioolservice draagt daar graag een steentje aan bij!

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Gespecialiseerd in schoonmaak in Drunen

Een woning vraagt om een ander soort schoonmaak dan een kantoorpand. En misschien wilt u ook eens gebruik maken van meer specialistisch schoonmaakwerk zoals vochtstralen of gevelreiniging. Wat uw wensen ook zijn in Drunen, laat het gerust aan Precies Cleaning en Rioolservice over. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en maatwerk oplossingen.

Wij hebben een aantal speerpunten die leidend zijn bij onze dagelijkse werkzaamheden:

 • Betaalbaar
 • Veelzijdigheid in dienstenaanbod
 • Service met een glimlach
 • Professionele en gediplomeerde medewerkers
 • Moderne materialen en technieken

Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening als ontstoppingsbedrijf of schoonmaakbedrijf in Drunen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Tevens is onze ontstoppingsdienst 24/7 bereikbaar en berekenen wij geen voorrijkosten. U kunt dus voor enorm veel diensten in Drunen bij ons terecht. Of u nu gaat om een riolering aanleggen, een rioolreiniging of rioolontstopping uitvoeren of een wc ontstoppen. Onze ontstoppingsdienst / schoonmaakbedrijf / rioolservice in Drunen staat ten alle tijden voor u klaar.

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Voor rioolservice in Drunen bel ons!

Graag vertellen wij middels een kennismakingsgesprek meer over de mogelijkheden van Precies Cleaning en Rioolservice. Wij passen onze dienstverlening aan op uw wensen. Dit alles uiteraard betaalbaar en professioneel. Bel ons op telefoonnummer 076-8504178 en hopelijk mogen wij u als tevreden klant in Drunen verwelkomen.