Rioolservice Dordrecht

Vakkundig rioolservice 24/7 bereikbaar in Dordrecht

Wilt u uw riool laten ontstoppen in Dordrecht? Laat dit dan doen door een professionele rioolservice. Precies Cleaning en Rioolservice is zo’n ervaren, betrouwbaar en vakkundig schoonmaakbedrijf, Met een specialisatie voor rioolreiniging. Vaak denken mensen dat zij zelf wel een riolering kunnen aanleggen of schoonmaken. Niets is echter minder waar. In werkelijkheid levert het uiteindelijk alleen maar extra gedoe, kosten en viezigheid op. Wij raden u daarom aan de klus uit te besteden aan een snel, discreet en correct bedrijf. Laat dus onze specialisten nu naar Dordrecht komen!

Het schoonmaakbedrijf voor iedereen

Precies Cleaning en Rioolservice heeft al een enorme klantenkring. Hierbij zitten opdrachtgevers voor één enkele klus. Maar ook instellingen waar onze vakmensen op structurele basis bijvoorbeeld de wc ontstoppen, het riool ontstoppen of een algemene rioolreiniging uitvoeren. Volgt u ook als tevreden klant? Wij komen graag bij u een nieuwe riolering aanleggen. Of reinigen als ontstoppingsdienst uw riool in Dordrecht. Maar wist u ook al dat onze ontstoppingsdienst naast rioolontstopping ook ingezet kan worden voor allerhande schoonmaakklussen? Wij zijn namelijk ook een allround schoonmaakbedrijf. Lees snel verder wat wij zoal voor u kunnen schoonmaken. De mogelijkheden zijn enorm! Wat u dus ook in Dordrecht heeft liggen wat gereinigd mag worden: wij maken het schoon. Bel snel Precies Cleaning en Rioolservice via 076-8504178 en wij komen naar Dordrecht toe!

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Wat wilt u gereinigd hebben in Dordrecht?

U weet nu dus dat ons schoonmaakbedrijf veel meer doet dan alleen een riool ontstoppen, een wc ontstoppen of een riolering aanleggen. Alleen in Dordrecht al worden wij voor van alles ingezet. Elke klus pakken wij met evenveel plezier en passie op. Van rioolreiniging tot het schoonmaken van zonnepanelen. Wij zijn ook het aangewezen adres voor het reinigen van uw:

 • Dak
 • Gevel
 • Ramen
 • Damwand
 • Bouwketen

U begrijpt, ons schoonmaakbedrijf heeft al heel veel in Dordrecht mogen schoonmaken. Mogen wij ook een bezoekje brengen aan uw pand? Met ons professionele ontstoppingsbedrijf? Voor een grondige rioolontstopping? Bel ons nu meteen op 076-8504178!

U kunt dus voor enorm veel diensten in Dordrecht bij ons terecht. Of u nu gaat om een riolering aanleggen, een rioolreiniging of rioolontstopping uitvoeren of een wc ontstoppen. Onze ontstoppingsdienst / schoonmaakbedrijf / rioolservice in de buurt van Dordrecht staat ten alle tijden voor u klaar.

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Bij ons vindt u de beste specialisten

Schakel voor uw schoonmaakdiensten of rioolreiniging dus de beste specialisten in. Deze vindt u bij Precies Cleaning en Rioolservice. U bereikt hen direct via telefoonnummer 076-8504178. Als u eerst een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, stuurt u ons een bericht via info@preciescleaning.nl of ons online contactformulier. Dan komen onze specialisten wanneer u het wenst naar Dordrecht!