Rioolservice Dongen

24/7 Rioolservice in Dongen

Heeft u in Dongen behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Precies Cleaning en Rioolservice aan het juiste adres. Wist u dat wij al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van schoonmaak hebben? Wilt u uw riool laten ontstoppen? Of mogen we een nieuwe riolering bij u aanleggen? Ook voor complete rioolreiniging zijn wij dé professional die u nodig heeft. Maar vergeet u niet onze algehele schoonmaakdiensten. Van vloeronderhoud tot dakpannen schoonmaken. Wat behoeft u in Dongen? Neem contact met ons op!

Uw ideale partner in schoonmaken en rioolreiniging

Precies Cleaning en Rioolservice heeft al heel veel bezoekjes aan Dongen mogen brengen. Voor allerhande soorten schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn namelijk een zeer veelzijdig schoonmaakbedrijf. Wij verzorgen uw volledige schoonmaak. Van A tot Z. Gaat u met ons in zee? Dan hoeft u geen extra ontstoppingsbedrijf meer in te schakelen. Wij staan namelijk ook al jaren bekend als expert in rioolontstopping en rioolreiniging. Wilt u zo spoedig mogelijk uw riool laten ontstoppen? Bel ons dan nu vanuit Dongen. Wij zijn namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Onze ontstoppingsdienst komt dus ook gewoon midden in de nacht uw wc ontstoppen. Kortom, bel ons nu en wij rijden naar Dongen!

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Voordelen van ons ontstoppingsbedrijf voor u in Dongen

Dat wij al zo vaak in Dongen zijn geweest, is niet zo gek. Precies Cleaning en Rioolservice biedt namelijk een zeer breed pakket aan aan diensten.

U kunt bij ons terecht voor uw grote en kleine klussen. Elk pand heeft andere schoonmaakwerkzaamheden nodig. Wij bieden u die precies op maat. Uw pand zal straks schoon zijn als nooit tevoren. Bovendien bieden wij u als schoonmaakbedrijf enkele mooie voordelen. Wij noemen:

 • Geen voorrijkosten
 • Ervaren vakmensen
 • Zeer klantvriendelijk
 • Rioolreiniging op maat
 • Voor particulieren en bedrijven

U kunt dus voor enorm veel diensten in Dongen bij ons terecht. Of u nu gaat om een riolering aanleggen, een rioolreiniging of rioolontstopping uitvoeren of een wc ontstoppen. Onze ontstoppingsdienst / schoonmaakbedrijf / rioolservice in Dongen staat ten alle tijden voor u klaar.

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Schakel ons direct in!

Kiest u ook graag voor betrouwbare en ervaren medewerkers? Houdt u van een klantvriendelijke benadering? En wilt u zeker weten dat uw pand hygiënisch schoon wordt gemaakt? Of bent u op zoek naar een professionele ontstoppingsdienst? Dan komt ons ontstoppingsbedrijf graag uw rioolontstopping verzorgen. Bel ons nu vanuit Dongen op 076-8504178. Dan rijden wij direct naar u toe. En gaan wij in no time uw wc ontstoppen of riool ontstoppen. Kortom, heeft u een professional nodig? Kies dan voor Precies Cleaning en Rioolservice. Wij staan altijd voor u klaar. Wij komen als schoonmaakbedrijf graag naar Dongen voor onder andere de beste rioolreiniging!