Rioolservice Den Bosch

24/7 Rioolservice in Den Bosch

Wilt u de schoonmaak uitbesteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf in Den Bosch? Of heeft u met spoed een ontstoppingsbedrijf nodig om uw wc te ontstoppen? Dan zit u met Precies Cleaning en Rioolservice goed! Wij hebben jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche, waardoor wij bij kunnen dragen aan de professionele, nette uitstraling van uw bedrijf. Tevens hebben wij een ontstoppingsdienst, die u 24/7 kunt bereiken voor rioolontstopping, riolering aanleggen en rioolreiniging. Laten we eens rond de tafel gaan om de mogelijkheden voor uw bedrijf, woning of instelling in Den Bosch te bespreken!

Ook bedrijfsschoonmaak in Den Bosch

U wilt op uw klanten, bezoekers en medewerkers natuurlijk een goede indruk maken. Schone werkruimtes, en een nette entree dragen hieraan bij. Maar niet alleen daarom is het van belang om te zorgen voor een schone werkvloer. Het komt de productie en het welzijn van uw medewerkers altijd ten goede. Heeft u een bedrijfspand in Den Bosch en wilt u deze regelmatig schoon laten maken door professioneel en betrouwbaar personeel? Precies Cleaning en Rioolservice is dan het schoonmaakbedrijf in Den Bosch die deze schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen neemt. Wij zorgen onder andere voor glasbewassing, onderhoud, gevelreiniging en vochtstralen.

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Over Precies Cleaning en Rioolservice

Echter verzorgen wij in Den Bosch niet alleen de schoonmaak voor bedrijven.

Wij kunnen ook het schoonmaakonderhoud voor sportcomplexen, woningopleveringen, scholen en bouwketen verzorgen. Daarnaast kunt u in Den Bosch een beroep doen op ons ontstoppingsbedrijf. Op alle fronten kenmerkt Precies Cleaning en Rioolservice zich door:

  • Duidelijke afspraken, heldere communicatie
  • Servicegericht en betrouwbaar
  • Maatwerk oplossingen
  • VCA gediplomeerde medewerkers
  • 24/7 ontstoppingsdienst

U kunt dus voor enorm veel diensten in Den Bosch bij ons terecht. Of u nu gaat om een riolering aanleggen, een rioolreiniging of rioolontstopping uitvoeren of een wc ontstoppen. Onze ontstoppingsdienst / schoonmaakbedrijf / rioolservice in den Bosch staat ten alle tijden voor u klaar. Kortom: wij bieden een allround bedrijf voor schoonmaakoplossingen. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Dan gaan wij graag met u rond de tafel om te bekijken hoe wij onze dienstverlening kunnen aanpassen aan uw wensen in Den Bosch! Daarbij maken we duidelijke afspraken met u zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Hoe vaak wilt u dat wij de schoonmaak regelen? En welke werkzaamheden wenst u graag? Wij bespreken het graag met u.

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Schakel ons ook in Den Bosch in!

Wilt u meer weten over ons schoonmaakbedrijf of heeft u hulp nodig van ons ontstoppingsbedrijf? Wij zorgen voor uw rioolontstopping, kunnen uw riolering aanleggen en zorgen voor rioolreiniging. Maak nu een afspraak door te bellen op telefoonnummer 076-8504178 en hopelijk kunnen wij u in Den Bosch van dienst zijn!