Rioolservice Breda

24/7 Rioolservice in Breda

Bent u in Breda op zoek naar een schoonmaakbedrijf of ontstoppingsbedrijf voor reguliere en specialistische schoonmaak? Dan bent u bij Precies Cleaning en Rioolservice aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van schoonmaak. Door onze brede kennis en kunde in de branche kunnen wij u onder andere ook van dienst zijn om uw riool te ontstoppen, riolering aanleggen en ook voor rioolreiniging maakt u met ons een goede keuze. Heeft u in Breda interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken!

Meer over ons schoonmaak- ontstoppingsbedrijf

In een schoon en netjes bedrijfspand of huis in Breda woont en werkt u een stuk aangenamer. Zeker wanneer u goed voor het welzijn van uw werknemers of relaties wilt zorgen, is het raadzaam om uw kantoor regelmatig een grote schoonmaak te geven. Dat is waar Precies Cleaning en Rioolservice voor ingeschakeld kan worden. Wij zijn ook in Breda werkzaam en u kunt dan ook altijd een beroep op ons schoonmaakbedrijf doen. Naast onze schoonmaakwerkzaamheden specialiseren wij ons ook als ontstoppingsbedrijf in rioolontstopping en rioolreiniging. Onze ontstoppingsdienst is dan ook 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij kunnen snel uw wc ontstoppen of uw riool ontstoppen.

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Schoonmaak en rioolreiniging op maat

Onze rioolservice biedt een breed aanbod van diensten in Breda en omgeving. Wij helpen u graag met grote en kleine klussen in Breda. Iedere woning en ieder bedrijf vraagt om een andere aanpak en daarom geven wij altijd oplossingen op maat. U profiteert in Breda onder andere van:

 • Professionele medewerkers, VCA gediplomeerd
 • Schoonmaak en rioolreiniging op maat
 • Wij rekenen geen voorrijkosten
 • Voor bedrijven en particulieren
 • Betrouwbaar en vriendelijk

Bent u al overtuigd van onze uitgebreide dienstverlening? Neem contact op om met ons uw persoonlijke wensen te bespreken. Op basis van uw situatie brengen wij een advies en offerte op maat voor u uit.

U kunt dus voor enorm veel diensten bij ons terecht. Of u nu gaat om een riolering aanleggen, een rioolreiniging of rioolontstopping uitvoeren of een wc ontstoppen. Onze ontstoppingsdienst / schoonmaakbedrijf / rioolservice staat ten alle tijden voor u klaar.

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Neem contact op met Precies Cleaning & Riool!

De vriendelijke en betrokken medewerkers van Precies Cleaning en Rioolservice staan elke dag weer voor u klaar om uw pand of woning in Breda weer schoon te maken. Ook voor spoedklussen zoals uw wc ontstoppen of riool ontstoppen kunt u ons altijd inschakelen. Wij zorgen voor een schone en veilige omgeving. Vraag nu via onze website een offerte aan of bel ons op telefoonnummer 076-8504178. Ook in Breda bieden wij schoonmaakservice met een glimlach!