Rioolservice Brabant

24/7 Rioolservice in Brabant

Wist u dat u in Brabant een ontstoppingsbedrijf en een schoonmaakbedrijf in één kunt regelen? Dat is namelijk het geval bij Precies Cleaning en Rioolservice. Deze ontstoppingsdienst heeft al 20 jaar ervaring. In rioolreiniging en specialistische schoonmaak. Dus of u nou uw riool wilt laten ontstoppen, een nieuwe riolering wilt laten aanleggen of uw ramen gewassen wilt hebben. Wij zijn uw partner. Waar mogen wij in Brabant met u kennismaken?

WC ontstoppen? Schakel onze rioolservice in!

U houdt het riool in Brabant natuurlijk graag zo schoon mogelijk. Is er iets ontstopt bij u? Dan komen wij graag uw riool ontstoppen. Maar ook als er nog niks vast zit, is een preventieve rioolreiniging zeer aan te bevelen. Immers, zolang uw riool netjes blijft is een kostbare rioolontstopping niet zo snel of vaak nodig. Heeft u last van een ontstopping in de afvoer van uw wc? Dan komen onze specialisten graag uw wc ontstoppen. Is de situatie dusdanig erg dat u een nieuwe riolering moet laten aanleggen? Ook dan helpen wij u graag met onze ontstoppingsdienst. Deze legt namelijk ook riolen aan in Brabant. U begrijpt, Precies Cleaning en Rioolservice is meer dan een ontstoppingsbedrijf. En meer dan een schoonmaakbedrijf alleen. Wij zijn uw complete partner in heel Brabant. Schakel onze rioolservice snel in!

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Wij komen 24/7 uw riool ontstoppen en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Wij reinigen veel meer dan riolen alleen in Brabant

Natuurlijk, een riolering aanleggen, een wc ontstoppen of een riool ontstoppen is ook in Brabant heel belangrijk. Maar wij zijn niet voor niets ook een algemeen schoonmaakbedrijf. U begrijpt het al.

Wij doen nog veel meer dan rioolreiniging alleen. Graag geven wij enkele voorbeelden van andere zaken die wij weer graag perfect schoon maken. Wij reinigen:

 • Gevels
 • Vloeren
 • Dakgoten
 • Beplatingen
 • Zonnepanelen

U begrijpt, voor het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf in Brabant moet u bij ons zijn. Of u nou behoefte heeft aan een discrete rioolontstopping of een uitvoerige gevelschoonmaak. Neem snel contact met ons op via onderstaande contactgegevens!

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • Prettige communicatie, goed advies, snelle afspraak & snel verholpen. Top dus!

  M van den Assem
 • Wat een snelle service! Gisteren gebeld, vandaag geholpen. Super! Professionele hulp en goede adviezen.

  K. van Ham
 • Na fijn telefonisch contact begrepen ze snel mijn probleem en kwamen met diverse oplossingen. Probleem snel vakkundig opgelost.

  R. Verstraate
 • Stefan en Wendy doen hun bedrijfsnaam…”Precies” eer aan. Werken snel en efficiënt en lossen het probleem op!! Top!

  Simone Baars

Vraag nu een vrijblijvende offerte op bij Precies!

Heeft u behoefte aan bijvoorbeeld een rioolreiniging of een zonnepanelenschoonmaak? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Via ons online contactformulier. Via telefoonnummer 076-8504178. Of via info@preciescleaning.nl. Heeft u direct hulp nodig? Omdat de ontstopping toch al wel ernstige viezigheid of stank veroorzaakt? Bel ons dan direct. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week te bereiken. Nogmaals, Precies Cleaning en Rioolservice is het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf in Brabant!