Tips ontstopping WC - Precies Cleaning & Rioolservice Zundert

Verstopping 24/7 opgelost

076 - 8504178

Tips bij het toilet ontstoppen

Ontstoppen WC door specialisten in Zundert

Spoelt het toilet bij u in Zundert niet meer goed door? Of komt het water zelfs omhoog? Dan kan een verstopping de oorzaak zijn. Het is erg vervelend, maar zeker geen reden tot paniek, want na het (laten) ontstoppen van de wc zal hij gewoon weer doorspoelen. De wc ontpoppen kunt u waarschijnlijk zelf doen. Maar als het hardnekkig is, is ontstoppen van de wc door specialisten ons advies. Wij geven u hier graag een aantal tips voor wc ontstoppen. Houdt deze tips in uw achterhoofd en de verstopping is waarschijnlijk binnen een mum van tijd verholpen! Lees snel verder.

Handmatig wc ontstoppen

Is er iets in het toilet terechtgekomen wat de verstopping veroorzaakt? Bijvoorbeeld een speelgoedauto van uw kind? Dan kunt u deze het beste met de hand verwijderen. Vergeet voor de hygiëne niet om handschoenen aan te doen als u met uw handen het toilet in gaat. Bij een onduidelijke verstopping, kunt u een rubberen wc-ontstopper gebruiken. Nadat de ontstopper zich vacuüm heeft getrokken en u de ontstopper met een krachtige beweging verwijdert, ontstaat er lucht en ruimte in de leiding onder het toilet. Na een aantal keren herhalen, spoelt de wc hoogstwaarschijnlijk weer door.

Andere onstoppingsmogelijkheden

Er zijn nog meer mogelijkheden om uw wc in Zundert te ontstoppen, dit kan bijvoorbeeld met:

  • Een wc-borstel
  • Baksoda en natuurazijn
  • Afwasmiddel en kokend water

Geen chemicaliën gebruiken

Als uw wc verstopt is, dan kunt u bovenstaande tips gebruiken om van dit probleem af te komen. Gebruik in ieder geval nooit chemische ontstoppingsmiddelen om uw toilet te ontstoppen. De chemicaliën zijn in staat de leidingen aan te tasten en zijn slecht voor het milieu.

Laat een loodgieter komen

Heeft u geprobeerd de wc met de middeltjes te ontstoppen die we u getipt hebben, maar helpen ze niet? Dan kunt u het beste een loodgieter specialist langs laten komen. Deze gaat op zoek naar de oorzaak van de verstopping en lost het probleem vervolgens effectief op. Zit er een breuk in de leiding? Dan wordt de afvoer doorgespoeld en de breuk verholpen. Wacht zeker niet te lang met het inschakelen van een specialist als het ontstoppen van de wc u zelf niet lukt, want hoe langer u wacht, hoe groter de kans is op lekkages en nare luchtjes.

Ontstoppen wc door specialisten in Zundert

Heeft u van alles geprobeerd, maar lukt het niet om de wc-afvoer weer vlot te krijgen? Dan kunt u het ontstoppen van de wc in Zundert beter overlaten aan de vakmensen van Precies Cleaning & Rioolservice. Bel naar 076 – 850 41 78 en wij komen naar u toe. Heeft u nog vragen? Of wilt u meer weten? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We staan altijd voor u klaar.

Comments are closed.

Mobile version: Enabled